Aktualitások

Megnyitott az Oranges Car Wash

Megnyitott az Oranges Car Wash

HELLÓ, NAGYKANIZSA! Robog a próbaüzem! Ünnepeljük együtt őrületes nyitási kedvezményeinkkel és ajándékainkkal legújabb, nagykanizsai önkiszolgáló autómosónk nyitását!

Az Oranges Car Wash nagykanizsai autómosójában a teljesen új technológiával felszerelt rendszerrel, az innováció és a minőség egyesítésével megalkottuk az autómosás élményének új dimenzióját. A legmodernebb, környezetkímélő technológiával felszerelt állomásunkon minden megtalálható, ami a ragyogóan tiszta eredményhez szükséges.

Teljesen megbolondultunk, hiszen a nyitó hétvégénken május 17-20-a között, péntektől-hétfőig szinte ingyen, mindössze 50 Ft/perc áron tudjátok igénybe venni minden mosó programunkat! Így a próbaüzem alatt kockázatmentesen próbálhatjátok ki a mosót!

Köszönjük, ha megosztjátok ezt a posztot, hogy ismerőseitek, barátaitok is értesülhessenek a szuper nyitási akciónkról!

De nem csak kihagyhatatlan akciókkal, hanem szuper és hasznos ajándékokkal is várunk Benneteket!

  • Mikroszálas törlőkendő, a csillogó ragyogásért.
  • Egyedi Oranges Car Wash autóillatosító, a finom illatokért.
  • Egyedi Oranges Car Wash lufi, a legkisebbek öröméért.

Az ajándékokért keresd hostesseinket

  • Május 17-én pénteken 14:00 órától az első 100 vásárlónknak adunk ajándékba mikroszálas törlőkendőt és autóillatosítót;
  • Május 18-án szombaton 10:00 órától az első 150 vásárlónknak adunk ajándékba mikroszálas törlőkendőt és autóillatosítót;
  • Május 19-én vasárnap 10:00 órától az első 150 vásárlónknak adunk ajándékba mikroszálas törlőkendőt és autóillatosítót;

Használjátok ki ezt a remek alkalmat, próbáljátok ki a mosót, és ragyogjon minden járgány Nagykanizsán, hogy még a holdról is látszódjon! Gyerekekkel, barátokkal, családdal együtt várunk mindenkit szeretettel az Oranges Car Wash legújabb egységében, a Kanizsa Centrum parkolójában!

  • Nagykanizsa, Táborhely u. 4; H-V 06:00-22:00

Az ajándékra kizárólag a mosót igénybe vevő vásárlóink jogosultak. Az ajándékok mennyisége korlátozott, kizárólag az adott napi készlet erejéig tudjuk biztosítani őket. A változtatás jogát fenntartjuk.

C&A_70%_akcio Corvin Plaza