Rólunk

Kanizsa Centrum

A 2007. december végén nyitott Kanizsa Centrum 16.000 m2 kiterjedésével Nagykanizsa és a régió legnagyobb bevásárlóközpontja.
A Kanizsa Centrum megnyitásával egyből az élre ugrott a minőségi termékeket és boltokat kedvelő vásárlók megítélésében.

Elegáns, tágas és világos. Hatalmas 800 férőhelyes parkolójában teltház esetén is mindenki elfér. A parkoló 3 bejárattal rendelkezik, így a ki és bejárás is kényelmes, nincsenek forgalmi fennakadások.

A Kanizsa Centrum koncepciója a kezdetektől az volt, hogy a napi bevásárlásokon túl olyan színvonalas boltok és márkák telepedjenek meg a falai között, amelyek minden igényt kielégítenek, és ne kelljen prémium termékekért sem a vásárlónak Budapestre utazni. Emellett gyakorlatilag minden vásárlói célcsoport szívesen látogatja az épületet.

Nyitvatartás

A Kanizsa Centrum általános nyitva tartása:
Hétfőtől-Szombatig: 9:00 – 19:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Az üzletek egyedi nyitvatartásairól
az alábbi oldalon tájékozódj: Üzleteink

Az ünnepi nyitvatartásunk ITT érhető el.

Kapcsolat

info@kanizsacentrum.hu
Címünk: 8800 Nagykanizsa, Táborhely u. 4.
Telefon: +36 (93) 317 937

Egyéb információkkal kapcsolatban kérjük, keress minket Messengeren!

Házirend

A Kanizsa Centrum Házirendje

Általános magatartási szabályok

A Kanizsa Centrum egy magántulajdonban lévő, a nagyközönség számára nyitott létesítmény. A mindenki számára nyugodt és kellemes időtöltés biztosítása érdekében bevásárlóközpontunk biztonsági alkalmazottai bármikor közbeléphetnek a szabályok betartatása érdekében.

Tilos a bevásárlóközpont területén az olyan tevékenység folytatása, amely jogszabályba ütközik, a jóérzést, vagy a közerkölcsöt sérti, vagy alkalmas arra, hogy a bevásárlóközpont területén tartózkodó személyeket zavarja, félelmet, megbotránkozást keltsen. A bevásárlóközpont területére belépni, illetve ott tartózkodni csak ápolt, tiszta megjelenéssel szabad. A jelen házirendet megsértő személyt a biztonsági személyzet a bevásárlóközpontból kivezetteti, szükség esetén rendőri segítséggel.

Tilos bármilyen közlekedési eszközzel (pl. roller, kerékpár, görkorcsolya) a bevásárlóközpont területére belépni, kivéve a korlátozott mozgásképességűek által használt járműveket és gyermekkocsikat.

A bevásárlóközpont területére behozott állatokra a “Házirend állattal érkezők számára”, e házirendet kiegészítő rendelkezései vonatkoznak.

Tilos a bevásárlóközpont területén robbanóanyag, kábítószer, pirotechnikai eszköz árusítása, valamint az bevásárlóközpont területére történő behozatala. Tilos belépni alkoholos állapotban, valamint olyan eszközzel, mely alkalmas arra, hogy a bevásárlóközpontban, annak berendezéseiben vagy más személyek ruházatában, eszközeiben kárt okozzon. Alkoholtartalmú italok kizárólag az erre kijelölt vendéglátóhelyeken fogyaszthatók!

Fegyveres szervezetek tagjainak kivételével a bevásárlóközpont területére fegyverrel belépni tilos.

A bevásárlóközpont egész területén tilos a dohányzás.

A bevásárlóközpont teljes területén a bevásárlóközpont vezetőségének engedélye nélkül tilos kereskedelmi céllal fotó-, illetve filmfelvételt készíteni.

A bevásárlóközpont területén kereskedelmi tevékenység folytatására csak azon személyek jogosultak, akik a bevásárlóközpont tulajdonosával az adott tevékenységre vonatkozóan bérleti vagy egyéb szerződést kötöttek. Szórólapozáshoz, közvélemény-kutatáshoz, egyéb hasonló tevékenység végzéséhez a bevásárlóközpont igazgatójának írásbeli engedélye szükséges.

A bevásárlóközpont területén tilos szerencsejátékok (kivéve a Tulajdonos engedélye alapján, annak keretei között folyó szerencsejáték) szervezése és folytatása.

A házirendben nem szabályozott kérdésekben a mindenkor hatályos Polgárjogi Törvénykönyv szabályai érvényesek. Fentiek megsértése a bevásárlóközpont területéről való kitiltást, súlyosabb esetben polgári-, büntető vagy egyéb hatósági eljárás kezdeményezését vonja maga után.

Kép- és hangfelvétel, adatvédelem

Tájékoztatjuk önöket, hogy A Kanizsa Centrum területén videókamerás megfigyelés történik.

A látogatók a bevásárlóközpontba történő belépésükkel elfogadják, hogy a bevásárlóközpont, vagy a vele szerződésben lévő harmadik fél által szervezett rendezvények, promóciók során kép és hangfelvétel készülhet róluk, amelynek közzétételéhez hozzájárulnak.

WiFi használat

Tilos bevásárlóközpontban elérhető nyilvános WiFi hálózat használata a mindenkor hatályos magyar jogszabályokba ütköző cselekmények előkészítése vagy végrehajtása céljából. Tilos minden olyan egyéb hálózati tevékenység, mely a hálózat többi felhasználójának munkáját zavarja vagy akadályozza!

A hálózat használatával Ön azt is tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás jellege miatt nem kizárhatóak esetleges hálózati incidensek, melyek a felhasználó által csatlakoztatott eszközökön okozott következményeiért a Middle-Europe Convergence Ingatlanalap nem tud felelősséget vállalni, és nem vállal felelősséget!

Házirend állattal érkezők számára

A Kanizsa Centrum állatbarát üzletközpontként a jól szocializált kutyával és a házirend által engedélyezett egyéb állattal rendelkezők részére lehetőséget biztosít az állattulajdonosoknak, hogy négylábú társukkal együtt vegyék igénybe a bevásárlóközpont üzletkínálatát és szolgáltatásait. A minél harmonikusabb együttlét és a vonatkozó jogforrásoknak való megfelelés érdekében az alábbi házirendet minden állattal érkező köteles betartani.

 1. A Kanizsa Centrum területére fajtától, mérettől, életkortól függetlenül kis- és nagytestű kutyák, macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb házi kedvencek is beléphetnek ill. mindazon üzletekbe bevihetők, amelyek ezt engedélyezik, kivéve az élelmiszert előállító és értékesítő helyiségeket, valamint az ügyfélforgalmat bonyolító hivatalos, nyilvános helyiségeket.
 1. Nem hozhatók be A Kanizsa Centrum területére madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok.

A bevásárlóközpont területének engedélyezett részére pórázzal felvezetve vagy hordozóban hozhatók be a kutyák. Kutyát csak olyan személy vezethet, aki az eb irányítására, kezelésére alkalmas.

 1. A Kanizsa Centrum területének engedélyezett részére erre a célra megfelelő speciális hordozótáskában vagy ketrecben hozhatók be a macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb engedélyezett állatok.
 1. Az állatot felvezető/behozó személy csak egészséges, jól szocializált, tiszta, ápolt állatot hozhat be a bevásárlóközpont engedélyezett területére oly módon, hogy az más testi épségét, egészségét ne veszélyeztesse, nyugalmát ne zavarja, félelmet ne keltsen és/vagy anyagi kárt ne okozzon. Veszélyes ebet kizárólag a harapás lehetőségét megakadályozó, biztonságos szájkosárral és a kibújást megakadályozó nyakörvvel/hámmal, két méternél nem hosszabb, nem kihúzható pórázon, a tartási engedélyben megjelölt személy felügyeletével szabad vezetni.
 1. Az állatot vezető személynek fokozottan kell figyelnie a bevásárlóközpont rendjére és tisztaságára.
 1. A Kanizsa Centrum területén az állat minden cselekedetéért a vezető/behozó személy, valamint az állat gazdája a felelős büntetőjogi, polgárjogi és szabálysértési vonatkozásban, így károkozás esetén is kizárólag a felvezetőt, behozót, illetve a gazdát terheli bárminemű kártérítési, kártalanítási felelősség.
 1. A Kanizsa Centrum engedélyezett területére kizárólag chippel ellátott (amennyiben fajtájánál kötelező), minden kötelező oltással rendelkező állatot lehet behozni.
 1. A felvezető/behozó személynek magával kell hoznia az állat oltási könyvét vagy az állat útlevelét, amelyet a Kanizsa Centrum szakszemélyzetének, valamint biztonsági személyzetének kérésére be kell mutatnia abból a célból, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a megfelelő oltások megléte.
 1. A Kanizsa Centrum fenntartja magának a jogot, hogy bármikor szakember segítségével ellenőrizze az állat oltási könyvét/útlevelét és az azonosító chip meglétét.
 1. A Kanizsa Centrum fenntartja magának a jogot arra, hogy a kutyát és az állatot felvezető/behozó személyt a bevásárlóközpont területéről kivezesse, ha
  1. a kutyát felvezető/behozó személy nem tudja felmutatni a kutya oltási könyvét/útlevelét;
  2. az állatot felvezető/behozó személy a Házirend 6. és/vagy 7. pontját megszegi;
  3. az állat, amennyiben fajtájánál előírás, nem rendelkezik azonosító chippel.
 1. Amennyiben az állat a Kanizsa Centrum területén piszkít, azt a felvezető/behozó személynek kötelező feltakarítania és egyben a bevásárlóközpont biztonsági/takarító személyzetének jelezni az eseményt és kérni fertőtlenítő takarítást.
 1. A behozott állat által elkövetett sérülést okozó agresszió rendőrségi feljelentést von maga után.
 1. A fenti szabályok alól kivételt képeznek a jelzéssel ellátott segítő- és vakvezető kutyák.
Parkolás
A Kanizsa Centrum 800 parkoló hellyel rendelkezik.
Megközelítés