CCC

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00-19:00

Szombat 09:00-19:00

Vasárnap 10:00-18:00

Kapcsolat

+36 30 703 6543

Nincs megadva

Az üzletről

A CCC a kilencvenes évek közepén alakult Lengyelországban.

Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában lévõ üzlethálózata több mint 460 saját tulajdonú márkaboltból áll, alkalmazottainak száma megközelíti a 4000 fõt. A CCC Lengyelországban évek óta piacvezetõ a kiskereskedelmi cipõ értékesítési szegmensben. A cég 2012 szeptemberében kezdte meg magyarországi tevékenységét és a gyors ütemû expanziónak köszönhetõen, ma már a magyar cipõpiac egyik fontos szereplõjévé vált.

A kiváló minõségû bõrcipõk a cég saját tulajdonú, lengyelországi gyárában készülnek. Az elmúlt pár évtizedben megszerzett tudását és tapasztalatát hasznosítva, a CCC elsõdleges célkitûzése hogy cipõit a lehetõ legmagasabb minõségben és a lehetõ legalacsonyabb áron kínálja immár a hazai vásárlóknak is.

A CCC termékeivel a társadalom legszélesebb rétegeit célozza meg. Itt a legkisebbektõl a legidõsebb korosztályig, nemtõl függetlenül, mindenki megtalálja a neki megfelelõ lábbelit. A CCC cipõboltok a tinédzserek körében is nagy népszerûségnek örvendenek, hiszen az üzletekben megtalálják az igényeiknek megfelelõ, divatos, széles színskálával rendelkezõ fazonokat. A CCC cipõk közös jellemzõje a kedvezõ ár, a kiváló színvonal és a rendkívüli választék.

Elfogadott fizetési eszközök

Nincs megadva

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva