Gerő cukrászda

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00-20:00

Szombat 09:00-20:00

Vasárnap 09:00-20:00

Kapcsolat

+36 93 316 054

Nincs megadva

Nincs megadva

Az üzletről

Esztétikus formák, trendi színek és a megszokott magas minõség várja az édességek kedvelõit a Kanizsa Centrumban, a gyógyszertár mellett. A cukrászda mellett hatalmas terasz és napernyõk által védett bútorok kínálják a szabad levegõn eltölthetõ kellemes perceket.

A Kanizsa Centrum ingyenes parkolójából ráadásul nagyon kényelmesen lehet az autóülésrõl „átülni” a capuccino, forró csoki mellé. A cég már 1982 óta „édesíti” meg az ünnep- és hétköznapokat. Termelõüzemükben a hét minden napján – így szombat és vasárnap is – 50-60 féle saját készítésû süteménnyel és tortákkal látják el cukrászdáikat. A sütemények elõállítása során igyekeznek a régi ízeket is visszahozni, mert érzik, erre egyre inkább kereslet van. Kínálatukban a házias sütemények – mint az igazi zalai, kézzel nyújtott rétes is – megtalálhatók.
Fontosnak tartják, hogy mindenki számára tudjanak valami finomságot kínálni, így nagy odafigyeléssel készítik a liszt érzékenyek, a tejcukor- és tejfehérje-allergiában szenvedõk, valamint a cukorbetegek számára is fogyasztható süteményeiket.

Esküvõre lépcsõs, állványos, szökõkutas és más fantasztikus torták rendelhetõk a 16 szeletes normál méretûtõl a 160 szeletes tortáig. Az ízesítés sokféle lehet. A torták formájának a fotókon kívül csak a kedves Vendég fantáziája szab határt.
Cukrászdáikban kézmûves módon elõállított fagylaltot kínálnak, mely a legjobb minõségû alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatukban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt vesznek és igyekeznek mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatukat. Üzletpolitikájuk, hogy a legjobb minõségû alapanyagot felhasználva kiváló minõségû árut készítsenek. Cukrászdáikban az elegáns stílus mellett békebeli hangulat, és udvarias kiszolgálás várja minden kedves Vendégüket. Így cégük fogalommá vált, amely a legjobb budapesti cukrászdákkal való összehasonlítás próbáját is kiállja.

Mottójuk: „Egy jó nap nem telhet el nélkülünk.”

Elfogadott fizetési eszközök

Nincs megadva

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva