Interspar hipermarket

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 06:00-21:00

Szombat 06:00-21:00

Vasárnap 07:00-19:00

Kapcsolat

+36 93 317 937

Nincs megadva

Az üzletről

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult, az ausztriai SPAR leányvállalataként. A cégcsoport első SPAR üzletét Tatán nyitotta meg 1990-ben. A tevékenység első éveinek áruház átalakításait és üzlethálózat vásárlásait új üzletnyitások sora követte, közöttük ún. zöldmezős beruházások is. A SPAR kereskedelmi lánc Magyarországon is a minőségi kereskedelmi kultúra meghonosítását tűzte ki célul, lefedve annak egész területét. Ennek része a vevőket partnernek tekintő vállalati alapelv, az igényes berendezés és kínálás, a széles áru-választék különös tekintettel a frissáruk arányára és minőségére, a magas szolgáltatási színvonal és a vonzó árszint.
A SPAR az ország egyik vezető élelmiszer kereskedelmi láncaként közel 400 üzletet üzemeltet több üzlettípusban, melyek a következők: INTERSPAR hipermarketek, SPAR és City SPAR szupermarketek, SPAR Partner és SPAR express egységek.

Nagykanizsai INTERSPAR áruházunk a Kanizsa Centrumban 2007 decembere óta 4184 m2 területen, egy helyen biztosítja a kényelmes napi és nagy bevásárlás lehetőségét. Hipermarketünk kínálatában több mint 25000 áruféleség található. A teljes élelmiszer szortiment mellett iparcikkek bő választékával várjuk kedves vásárlóinkat a hét minden napján.

Elfogadott fizetési eszközök

Nincs megadva

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva