hello ötletek

Ajándék utolsó pillanatban vásárlóknak

Lassan véghajrához érkezünk, még néhány nap, és felcsendülhet a Mennyből az angyal, csilingelhet a karácsonyi csengettyű, összegyűlhetünk a karácsonyfa alatt és együtt tölthetünk néhány napot a szeretteinkkel. És kibonthatjuk az ajándékokat.

Igen ám, ajándék! Vagyunk néhányan, akik – bárhogy is megfogadjuk, hogy az idén biztosan nem – mindig az utolsó pillanatban szerezzük be az ajándékokat.

Ilyenkor persze már sokkal nehezebb a dolgunk, de egyáltalán nem lehetetlen valami igazán jót kitalálni. Összegyűjtöttünk néhány tippet!

Szaloncukor és szerencse
Az üzletek polcain számtalan finomabbnál finomabb szaloncukor közül válogathatunk, de léteznek egészen különleges kézműves szaloncukrok is, amikből minden falat mennyei. Válogassunk össze egy csomagra valót, legyenek színesek és változatos ízűek, és tegyünk mellé néhány kaparós sorsjegyet. Finomság, izgalom, szerencse – remek kombináció ahhoz, hogy igazi jókedvű ajándék legyen.

Tipp: Ez az ötlet azoknak is tökéletes lehet, akiknek mindene megvan, és nehéz ajándékot választani a számukra.

Gasztroajándék
A hasát mindenki szereti, ugyanez a helyzet a finom falatokkal, így egy gasztroajándékkal sosem lövünk mellé, és az utolsó pillanatokban is összeállíthatjuk. Nem kell feltétlenül a klasszikus bonbon-kávé-tea kombinációban gondolkodnunk, bár természetesen ezek is belekerülhetnek a csomagba. Vásárolhatunk finom és különleges mézet, kézműves szörpöt, különböző ízű chutney-kat, pástétomokat. Egy ilyen különlegesség mindenki szívét megdobogtatja.

Élményajándék
Ahelyett, hogy a nagy kapkodásban beszereznénk valami teljesen felesleges porfogót, sokkal jobb ötlet, ha élményt ajándékozunk. Ez lehet bármi: mozi vagy színházjegy, magazin előfizetés, élményfestés, Netflix-előfizetés vagy kisebb utazás -a lehetőségek tárháza végtelen. Persze nem árt, ha van mit becsomagolni, így mindenképpen készítsünk hozzá kézzel fogható kupont amin jelezzük, hogy az ajándék ekkor és ekkor váltható be, és tegyünk mellé egy kis édességet, hogy azonnali öröm is legyen a fa alatt. Aztán később jöhet az élmény – akár közösen is!

Irány a drogéria!
De vigyázat, az előre becsomagolt tusfürdős ajánlatokat messziről el kell kerülni! Inkább válogassunk össze mi magunk csomagot. Jó ötlet lehet egy igazán minőségi parfüm, ennek mindkét nem tud örülni, a nőknek egy kiváló krém arcra vagy szemre, amiket talán maguknak nem vennének meg az ára miatt. Bár ez nem kimondottan ötletdús ajándék, a márkás termékekkel nem lőhetünk bakot.

Elektronika – sosem tévedés
Karácsonykor az elektronikai áruházak tömve vannak, nem véletlenül. Nőknek, férfiaknak, de még gyerekeknek is találhatunk a kínálatban olyan terméket, amivel biztosan örömöt szerzünk. Lehet ez konyhai eszköz, számítástechnikai eszköz, de ezer más dolog is. Egy jó telefon, egy fejhallgató manapság minden tini álma, de a férfiak is értékelni fogják. Hajvasaló, autós kiegészítő, játékkonzol – a lehetőségek tárháza végtelen.